Bokningsbar vt 2019 - HT 2019

OKNYTTSFÖRVALTNINGEN INFORMERAR!

PREMIÄR 17 JANUARI 2019

 
IMG_7267.JPG
 
 
 

Oknyttsförvaltningen åker runt på förskolor, bibliotek, kulturhus och andra institutioner för att tillsammans med barn och personal söka efter och informera om oknytt. Har ni varit med om oförklarliga saker i era lokaler? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan? Detta är tecken på att ni kan ha oknyttsproblem. Hör genast av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi ut en auktoriserad inspektör med avancerad undersökningsutrustning.

Personal och barn informeras om oknyttens natur och historik. Tillsammans genomför vi en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar och troll. Därefter utfärdas ett besiktningsbevis och en handslingsplan med förslag på ytterligare aktiviteter upprättas. Efter besöket uppmuntrar vi er att fortsätta arbetet med att uppnå goda oknyttsrelationer.

Skuggteatern har sedan 2013 letat oknytt i Umeå med omnejd. 2019 är förvaltningen på tillfälligt besök söderut. Oknyttsförvaltningen informerar! Är först ut i ett projekt där Banditsagor och Skuggteatern byter föreställningar med varandra.

 
E88CB89C-41CC-4A35-8E17-ABE4485088D1.JPG

Praktiskt om föreställningen

Spelas på: Bibliotek, kulturhus & förskolor.
Målgrupp:  Från 4 år och uppåt.
Längd: Föreställningen är 35 minuter lång och efterföljs av ca. 30 minuters oknyttsletande i lokalen.
Publikantal: 25 barn
Premiär: 17 januari på Rosengårdsbiblioteket i Malmö
Spelperiod: VT 2019 - HT 2019

Mer om föreställningen

Koncept: Skuggteatern
Regi: Emil Nilsson Mäki
Rekvisita: Peter Mollwing
Kostym: Frida Allberg
Oknyttsförvaltare: Oskar Stenström
Producent: Amanda Lindblad

 

Bokning och mer info: kontakt@banditsagor.se eller

tel. 0725-865 104.